Vozëtari Soulios Ioannina

Soulios vozëtari Ioannina. Në vitin 1916, e Soulios Dimitrios, gjysh ynë i madh, ai filloi të fuçi të punuar me dorë prej druri në Milia në Metsovo.

Κατασκευή Βαρελιών Σούλιος

I tërë procesi i prodhimit të bëra me dorë, pa makineri, duke përdorur dru nga lisi dhe robolo.

Atëherë procesi i ndertimit fuçi mori gjyshin tonë, Panagiotis Soulios së bashku me vëllezlrit e tij. Pasuar pas prindërit e saj George dhe Dhimitri.

Në vitin 1970 laboratori të ri të krijuar në Metsovo, Milia, e cila ishte e pajisur me moderne makineri.

Në vitin 2006, zgjerimi dhe zhvendosjen e kompanisë në Janinë, fuçi prodhuesit brezit 4. Në të njëjtën kohë ato janë rritur në menyrë të konsiderueshme dhe të produkteve të prodhuara tashmë nga Vozëtari Soulios.

Përkundër progresit, megjithatë, fuçi janë bërë ende me të njëjtën metodë tradicionale që nga viti 1916. Lotsjellës drurit dhe të thata të natyrshme për 2 vjet nëpritje një trajtim përfundimtar në dorë.

Είδη Διακόσμησης Σούλιος

Sot Vozëtari Soulios ofron shërbimet e mëposhtme:

  • Ndërtimi fuçi druri
  • Artit popullore
  • Familje
  • Dekorimin e drurit
  • Ndërtimert prej druri mbi kërkesën
  • Fuçi dekorative prej druri
  • Fuçi druri te perdorura

Kompania furnizon fuçi në kantinat e përzgjedhura në të gjithë Greqinë dhe në përgjithësi shet të gjithë vendin.

Vozëtari Soulios: Garanci, Cilësia, Besueshmëria