Vozëtari Soulios në Janinën

Në 1916 Soulios Dhimitri filloi të fuçi të punuar me dorë prej druri në Milia në Metsovo , pa makineri, duke përdorur dru nga lisi dhe robolo.

Në vitin 2006 u zhvendos Vozëtari Soulios Ioannina, por fuçi janë bërë ende me të njëjtën metodë tradicionale qe nga viti.

Mësoni më tepër ›

Ndërtimi fuçi druri

Ndërtimi fuçi druri

Ne prodhimin fuçi lisi me të njëjtën metodë tradicionale që nga viti 1916.
Dru lotsjellës dhe të thata të natyrshme për 2 viet në pritje një përpunim përfundimtor.

Mësoni më tepër ›

Folk Art

Folk Art

Ne prodhimin e artit folklorik i punuar me dorë nga ahu, pisha, bredhi, dhe robolo të cilat mund të ndërtohet dhe të përshtatur masat dhe dimensionet që ju dëshironi.

Mësoni më tepër ›

Dekoratë

Dekoratë

Ne prodhimin detaje prej druri dekorative për dyqane, hotele dhe restorante. Ata mund të bëjnë ntërtime të veçanta të kërkesës.

Mësoni më tepër ›

Pikë reklamuese

Dëgjoni qentër të vëmendjes promovuese e Vozëtari Soulios

Shkarko një udhëzues të lirë në verë gjobë

Shkarko udhëzuesin tonë të lirë për përdorimin dhe mirëmbajten e fuçi tona prej druri.