Druri Fuçi

Ne prodhimin fuçi prej druri në cilësi më të mirë dhe çmimin me të njëjtën metodë tradicionale që nga viti 1916. Lotjellës drurit dhe të thata të natyrshme për 2 vjet në pritje një përpunim përfundimtar.

Për ndërtimin e fuçive, duke përdorur greke dhelisi Romanian (lisi),pyjet gështenjë gështenjë e Halkidiki ρόμπολοdhe robolo malet e Pindit.

Lisi ka zotëruar në prodhim fuçi druri për të dy verës dhe maturimin e verërave dhe magaziminit.

Ajo që është e rëndësishme të dini të konsumit është se karakteristikat shije që jep një lis në verë vijnë nga ndërtimi i procesit, jo nga material kryesor.

Fuçi druri janë pikat më të zakonshme për maturimin dhe ruajtjen e verës. Ato lejojnë efektin gradual të përmbajtjes së oksigjenit në fuçi relative për fuçi plastike dhe tanke çelik.

Vera e kuqe , daulle druri është thelbësore si ajo ndihmon në maturimin e verës dhe shije dhe aromë e verës të pasuruar nga druri.

Pra, për të arritur vera e shkëlqyer duhet të jenë të kujdesshëm që druri mundesisht lisi dhe fuçi është relativisht e re që pas disa viteve humb vetitë e saj të dobishme dhe është konvertuar në një enë të vetme. Gjithashtu duhet daulle jetë plotësisht leakproof.

Së fundi , për pastrimin e fuçi druri kujder në pastrimin dhe gjithashtu identifikimin dhe korrigjimin e humbjeve të drurit të cilat rezultojnë në ndotjen e verës.


Ne furnizimit fuçi druri në kantinat e përzgjedhura në të gjithë Greqinë, ndërsa fuçi që ne prodhimin është 100% i punuar me dorë dhe ndryshojnë shumë nga prodhuese fuçi në cilësinë dhe trashësinë e drurit.

Nga druri zgjedhur ahu gjithashtu prodhimin dhe fuçi maturimit feta, për bishtajore, për fireplace, për qese, fuçi për tavolina, stola fuçi, kegs për dhurata dhe dekorimin, si dhe kadnium për turshi dhe ullinj, si dhe fuçi druri bimëve në vazo dhe pemë të vogla.


Fuçi tona jane në dispozicion në dimensionet e mëposhtme:

5 lt:29cm x 18cm
10 lt:35cm x 21cm
20 lt:43cm x 28cm
30 lt:48cm x 32cm
50 lt:55cm x 38cm
60 lt:60cm x 40cm
80 lt:65cm x 44cm
100 lt:68cm x 48cm
140 lt:72cm x 52cm
160 lt:75cm x 54cm
200 lt:85cm x 58cm
250 lt:90cm x 64cm
300 lt:95cm x 66cm
400 lt:100cm x 72cm
500 lt:110cm x 80cm
600 lt:115cm x 84cm
700 lt:120cm x 90cm

Click on the photos for dimensions and details