Video Fuçi ndërtimi

Fuçi tona janë bërë ende me të njëjtën metodë tradicionale që nga viti 1916. Lotsjellës drurit dhe të thata të natyrshme për 2 vjet në pritje një trajtim për përfundimtar në dorë.