Dekorativ

Prodhimi vepra artizavale përdorimit dekorativ e ahu, pisha dhe bredh robolo si bateri professionale furrë , bukë druri – prerja druri, stools gdhendur, furnizime zyre, palosshme karrige tavolina, lojë me birila të gdhendur, lopatë, rollers dhe më shumë.

Ata janë bërë të gjitha me kujder të madh dhe vëmendje në dorë dhe mund të ndërtohet dhe të përshtatur masat dhe dimensionet që ju deshironi.

Click on the photos for dimensions and details